Op aanvraag

Wimperextensions One By One

Onze getalenteerde wimperspecialisten staan ​​klaar om hun geheimen en alle kennis die ze hebben te delen. Laat deze kans niet liggen, het is het waard!

Course Price: €250

Wimper styliste worden? Dat kan na deze cursus!

Wimper extensions zetten is niet zo makkelijk als het lijkt. Er komen veel dingen bij kijken. Je bent immers bezig met iemand zijn ogen. Er moet nauw gelet worden op de veiligheid en plaatsing van elke extension. Je moet dus echt perfectionistisch werken. Dit is niet voor iedereen weggelegd maar in deze praktische cursus leren wij je de basis van mooi en veilig wimper extensions plaatsen. Na deze cursus ben jij in staat op prachtige wimpers te creëren en misschien zelfs je eigen bedrijfje te beginnen!

De cursus zal plaats vinden in de salon in Assendelft.

De cursus wimper extensions Ony By One is een eendaagse cursus waarin je alles leert wat je nodig hebt om de beste wimperstyliste te worden.

Cursus programma

Deel 1

Volledige theorie uitleg waarin we alles uitleggen over onder andere de soorten wimper extensions, de groei van de natuurlijke wimperharen, allergieën en nazorg.

Deel 2

Na de theorie uitleg beginnen we met oefenen op een model. Nee geen oefenhoofd want dat is heel anders dan echte wimpers en klanten die blijven bewegen. Wij leren je vanaf het eerste moment te oefenen op echte modellen zodat je de feeling krijgt en weet hoe je moet handelen. De trainer zal eerst een paar handelingen voor doen die je daarna zelf mag uitvoeren. Uiteraard blijft de trainer bij je om je te tips en tricks te geven.

14:30 tot 15:00

Als laatst leren we je hoe je uitgegroeide wimper extensions kan opvullen en hoe je een nieuwe set wimper extensions kan verwijderen. Ook dit gaan we in de praktijk oefenen.

Einde van de cursus

Na afloop van de cursus ontvang je jouw officiële certificaat. Hiermee kun je aan de slag als wimper stylist!

Het is mogelijk om op locatie een starterskit aan te schaffen met alles wat je nodig hebt om gelijk te beginnen.

Laat een bericht achter

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!