Veelgestelde vragen

 • Behandelingen
 • Shop
 • Kado kaarten
 • Vacatures

Je wimpers dienen als bescherming voor je ogen, ze vangen vuiltjes op zodat ze niet in je ogen komen.  Je wimpers kunnen een bepaald gewicht dragen. Afhankelijk van de dikte van je eigen wimpers kiezen wij een extension met het juiste gewicht voor jouw wimpers.

De lijm die wij gebruiken is ook niet schadelijk voor de ogen of wimpers.

Wij raden ten zeerste aan om de wimperextensions elke dag te reinigen met een wimpershampoo om alle bacteriën en make-up resten zo goed mogelijk te verwijderen.  Als je dit advies ter harte neemt is wimper extensions helemaal niet schadelijk! 

Ja dat kan zeker! Voor mensen met weinig eigen wimpers adviseren wij een volume set. Hiermee creëer je volle wimpers zelfs met weinig eigen wimpers!

Als je eerder een allergische reactie hebt gehad op wimperextension lijm dan is het niet aan te raden om weer extensions te laten zetten. Zelfs hypo allergene extensionlijm kan bij allergie irritaties veroorzaken.

Wij bleken met een bleekgel die geen peroxide bevat. Dit betekent dat het uw glazuur of tandvlees niet schaadt. Verder krijgt u ook geen gevoelige tanden of tandvlees van het bleken.

Met het bleken worden de acht voorste tanden gebleekt boven en onder. Als u vullingen en/of facings heeft bij de voortanden, wordt dit met bleken ook schoongemaakt. Het kleurt echter niet mee zoals uw eigen tanden. Dit kan uw tandarts eventueel later voor u vervangen

HydraFacials are a miracle treatment for common skin concerns such as: acne, hyperpigmentation, fine lines, wrinkles dryness, redness, inflammation, age spots and can even general dullness. If you are looking to replenish the building blocks which lead to long-lasting, healthy-looking skin then a Hydrafacial could be exactly the ticket.

Na het tandenbleken is het resultaat direct zichtbaar. Bij de meeste mensen zijn de tanden na 3x20 minuten bleken natuurlijk wit! 

Het behaalde resultaat na het bleken blijft jaren zichtbaar afhankelijk van je dieet. De tanden kleuren na verloop van tijd altijd weer ietsje terug. Dit terug kleuren kan versneld worden door roken en/of overmatig koffie en thee drinken. Rook je of drink je dan is het aan te raden om elke 2 maanden langs te komen voor een bijhoud behandeling.

Je kan langskomen voor een bijhoud behandeling om het eerder behaalde resultaat weer te behalen.

Nee dit is niet nodig! U kunt bij ons ook de haren laten wassen met verzorgende en voedende shampoos.

Het is van belang dat de haren goed schoon zijn voor het verven.

Het verschil tussen verven en henna is dat verf alleen op de haren pakt. Henna pakt ook op de huid waardoor je bijvoorbeeld gaatjes kan opvullen of de wenkbrauwen dikker kunt maken. Ook blijft henna langer zitten.

De henna blijft ongeveer 14 dagen op de huid zitten en tot 6 weken op de haartjes.

Wenkbrauwverf blijft 14 dagen op de wenkbrauw haren zitten.

Henna is er in veel verschillende kleuren voor je wenkbrauwen, voor elke haar en huidskleur is er een henna kleur aanwezig.

Er dient altijd een aanbetaling gedaan te worden om een afspraak te boeken. Dit wordt gedaan door online te betalen. Het resterende bedrag kunt u contant betalen. Indien u niet online kunt betalen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Afzeggen kan minimaal 48 uur van te voren. Niet op tijd afgezegd? Dan krijg je de aanbetaling niet terug.

Voor 11:00 besteld is de volgende dag in huis! 

Met uitzondering van zon- en feestdagen.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging. Heb je deze mail niet ontvangen? Check dan je ongewenste mail of spam box. Mocht je hem daar niet terugvinden, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van jouw gegevens. Controleer in jouw account of je e-mailadres klopt.

Nee, een bestelling plaatsen kan enkel via de webshop.

Wil jij jouw bestelling annuleren? Meld je annulering voor 11.00 uur telefonisch bij de klantenservice via 0611460401, anders heb je kans dat jouw bestelling al is verstuurd.

Neem voor het retourneren contact op met onze klantenservice via info@melinsclinic.nl Vermeld in de e-mail jouw ordernummer en reden van retourneren. 

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (moment dat wij op de hoogte zijn gesteld dat je iets wilt retourneren) zullen wij het gehele aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten voor de zending) terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.

Hoe je het aankoopbedrag terugontvangt, is afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode. Via de oorspronkelijke methode wordt er ook terugbetaald.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij weet wanneer je jouw producten ontvangt. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd de volgende informatie via e-mail ontvangt:

 1. Bestelbevestiging
 2. Verzendbevestiging van POSTNL (inclusief track&trace code)

Een e-kado kaart is een online kado kaart, deze kun je laten versturen naar het email adres naar die gene voor wie het bedoeld is. Zo heeft hij/zij altijd zijn kado kaart bij  de hand!

Een fysieke kado kaart is leuk om te geven, je kan het laten bezorgen op jouw adres of op het adres voor wie het bedoeld is.

 

 

U kunt zelf het bedrag bepalen bij het bestllen!

Met een kado kaart kunt u diensten of producten betalen met het beschikbare bedrag op de kado kaart.

Een kado kaart is 1 jaar na aankoop geldig.

Ja dat kan! Het resterende bedrag blijft op jouw kado kaart staan.

Nee dit is helaas niet mogelijk.

Het betaalbewijs en de e-kado kaart worden via de mail verstuurd. Heb je niks binnen? Check eerst je ongewenste mail en spam box. Mocht je hem daar niet terugvinden, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van jouw gegevens. Controleer in jouw account of het e-mailadres klopt.

Ja dat kan zeker! Wij staan altijd open om nieuwe specialisten te verwelkomen in ons team.

Wij streven ernaar om je sollicitatiebrief binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Je kunt een mail sturen naar info@melinsclinic.nl om te solliciteren. De mail moet het volgende bevatten:

 • Sollicitatie brief: Een korte introductie van je zelf  en waarom je bij ons wilt werken.
 • Voor welke functie solliciteer jij?
 • Je CV als PDF.
 • De dagen en tijden dat jij beschikbaar bent.
 • Wat zijn jouw 3 beste kwaliteiten

Je kunt bij ons een cursus volgen voor wimperextensions en wenkbrauwen daarna kun je een maand stage lopen om je vaardigheden te ontwikkelen. Als wij jou bekwaam genoeg vinden kunnen wij jou misschien wel een baan aanbieden!